SPECTROMETRU

Ce este asta?

Spectrometrul este un dispozitiv folosit pentru a analiza compoziția chimică. Datorită lucrărilor sale, putem identifica aliaje de oțel, metale neferoase și aluminiu. Pentru achiziționarea de catalizatori, sunt utilizate cel mai des spectrometre XRF (fluorescență cu raze X), care utilizează metoda de fluorescență cu raze X. Cercetarea spectrometrului se concentrează pe măsurarea intensității radiațiilor și a lungimii de undă emise de un element dat atunci când este excitată de razele X. Dacă dispozitivul este calibrat corespunzător, rezultatul măsurării este foarte precis și vă permite să determinați cu exactitate conținutul de metale prețioase din ceramică, apoi efectuați o analiză monolit. Mai mult, metoda XRF este foarte simplă și rapidă.

Cum functioneaza?

Aceste spectrometre folosesc fenomenul de dispersie optică. Lumina dintr-o sursă poate consta dintr-un spectru continuu, un spectru de emisie (linii luminoase) sau un spectru de absorbție (linii întunecate). Deoarece fiecare element își lasă semnătura spectrală în modelul liniilor observate, o analiză spectrală poate dezvălui compoziția obiectului analizat.

De ce spectrometre termice?

Best Recycling Auto Cat utilizează exclusiv produse de la Thermo, care este lider de piață în vânzări de spectrometre. Dispozitivele termo sunt cea mai bună opțiune atunci când aveți nevoie de teste nedistructive cu rezultate în câteva secunde pentru analiza metalelor, exploatarea și explorarea și testarea vopselelor cu plumb pentru jucării și bunuri de larg consum, Thermo Scientific ™ Niton ™ XL3t XRF Analyzer este instrumentul definitiv pentru reciclarea deșeurilor , turnare și fabricare, fabricarea QA / QC și identificarea materialelor pozitive. Obțineți testarea conformității în timp real, inclusiv verificarea materialelor primite și a produselor finite în ieșire, pentru Legea pentru îmbunătățirea siguranței produselor de consum (CPSIA), propunerea 65, Restricția substanțelor periculoase (RoHS) și alte reglementări.

Avantaj datorită spectrometrelor adecvate

Nu se poate nega faptul că utilizarea spectrometrelor de cea mai înaltă clasă contribuie la poziția liderului de Best Recycling Auto Cat. Folosind serviciile sale, putem fi siguri că analiza catalizatorului va fi realizată cu exactitate, ceea ce este confirmat de posibilitatea de a genera un raport de testare.