Achizitii En Gross si cu amanuntul

Informații legate de transport

Livrarea se poate realiza personal, cu masina noastra sau prin curier, indiferent de cantitatea de catalziator sau monolit de ceramica.

Livrarea comenzii prin posta/curier:

Aveți mai mulți catalizatori uzati și căutați o achiziție adecvată care să funcționeze corect și profesional? Puteți fi sigur că Best Recycling Auto Cat funcționează așa! Suntem cea mai mare achiziție din țara noastră. Numerele atestă poziția noastră - cumpărăm peste 20.000 de catalizatori diferiti de la mașini, camioane, autobuze și toate tipurile de mașini în fiecare lună. Anii de activitate pe piață ne-au oferit cunoștințele și experiența de specialitate necesare pentru a obține succesul în această industrie.

Cu toate acestea, nu ne oprim la ceea ce avem deja. Ne dezvoltăm și îmbogățim constant oferta pentru a facilita vânzarea catalizatorilor.

Cum arată comanda prin poștă/curier?
Contactează-ne!

În timpul conversației, vom discuta probleme precum:
  • numărul de catalizatori, inclusiv modele, pentru a primi o ofertă la telefon,
  • condițiile financiare și cine va acoperi costurile de transport..

Alegeți orice curier și da-ți pachetul

Putem discuta despre alegerea unui curier pentru dvs. sau vă vom oferi propriul nostru transport.

Vom face o ofertă expresă pentru dumneavoastră

Dorim sa va oferim o evaluare corecta pentru catalizatorii dumneavoastra. Fiecare oferta este realizata cat mai rapid, la pretul curent al catalizatorilor pentru o experienta cat mai simpla si facila.

Veți primi un raport complet

Raportul pe care vi-l vom trimite prin e-mail va conține informații despre greutatea lotului livrat, greutatea monolitului de ceramic obținut. Raportul va arăta suma pe care o veți primi pentru lotul livrat.