Best Recycling Auto Cat, cel mai bun partener!
De ce obținem catalizatori folosiți la Best Recycling Auto Cat?

    Motivul pentru care compania noastră achiziționează catalizatori folosiți este datorat metalelor prețioase ale acestora, cum ar fi Platinum, Palladium și Rhodium. Deși doar câteva grame din această materie primă pot fi obținute de la un singur catalizator, având în vedere cantitățile en-gros de catalizatori pe care le cumpărăm lunar, cantitatea de metale prețioase recuperate prin această metodă este cu adevărat impresionantă!

Cea mai mare de pe piața internă

    Este de remarcat faptul că în Europa există doar câteva companii care se specializează în prelucrarea catalizatorilor. De ce? Această activitate este extrem de costisitoare. Însuși procesul de evaluare a cantității en-gros de catalizatori necesită cunoștințele de specialitate ale personalului nostru, echipamentele necesare, laboratorul, instalația de procesare corespunzătoare și autorizațiile necesare. În plus, achiziționarea de catalizatori necesită cheltuieli financiare foarte mari. Prin urmare, sunt imposibile experimentele cu recuperarea metalelor prețioase din catalizatori.

O rețea indispensabilă de parteneri

  Ca cea mai mare fabrică de prelucrare a catalizatorilor din România, lucrăm cu multe companii implicate în achiziționarea de catalizatori. În prezent avem 71 de parteneri în toată România și numeroși parteneri din 17 țări europene.

 Magazinele mai mici funcționează la nivel regional. Cumpără mai mulți catalizatori simultan. Partenerii externi operează într-un mod similar. Caracteristica lor comună este că catalizatorii colectați se transferă unuia sau a doi destinatari mari și ne transferă la noi.

  În partea de jos a lanțului, sunt cei care, lângă fier, metale neferoase și plumb, sunt dornici să cumpere catalizatori - cu mult sub prețul pieței. Atenționăm împotriva cooperării cu astfel de achiziții. Este complet neprofitabil și deseori ilegal.

Fluctuațiile prețurilor sunt normale

  Contractorii serioși, cum ar fi Best Recycling Auto Cat - datorită contactelor lor - urmăresc prețurile metalelor prețioase pe piața mondială, precum și prețurile procesoarelor, pentru a putea oferi clienților cea mai bună ofertă posibilă. De asemenea, ar trebui să ne amintim despre apariția unor modificări periodice ale prețurilor catalizatorilor cauzate de faptul că uneori instalațiile de prelucrare preferă un anumit metal prețios, în funcție de condițiile actuale, cererea etc.

  Identificăm cu exactitate toți catalizatorii. Pot exista diferențe într-un anumit tip de catalizator, deoarece dintr-un anumit motiv sunt fabricate într-o fabrică în mai multe forme, în funcție de piața pe care urmează să o atingă. De aceea, capacul convertizorului catalitic este important aici și ne ajută să identificăm diverse marcaje, coduri și numere de serie.

  Dacă nu avem un catalizator dat în baza noastră de date, folosim dispozitive speciale - spectrometre, pe care le utilizăm pentru a estima conținutul real de metale prețioase și pentru a analiza compoziția catalizatorilor după eșantionare. Spectrometrele pe care le folosim sunt descrise ca fiind cele mai bune de pe piață și impresionează cu exactitatea lor.

 Pentru comparație - spectrometre obișnuite folosite adesea pentru analiza probelor permit detectarea unui cub de zahăr într-o găleată de apă. Spectrometrele pe care le folosim sunt capabile să detecteze un cub de zahăr aruncat în mare.